Etsero Roll-up closetrollen dispenser 13.7x77x13.5cm v. maximaal 6 rollen zwart te koop met voordeel

Etsero Inbouw rolhouders

Roll-up inbouw reserverolhouder RVS geborsteld is een automatische inbouw dispenser voor reserve toiletrollen. De Roll-up kan worden ingebouwd in de onbenutte holle ruimte naast het toiletinbouwreservoir (wandcloset) in uw toilet, badkamer en of sanitaire ruimtes.
Toiletrollen zien we meestal op een staander of in een mandje naast het toilet liggen, dat door stof en urinenevel (veroorzaakt door het staand plassen) wordt vervuild. De Etsero roll up toilethouder is de oplossing voor dit probleem. De Roll-up automatic toiletpaper dispenser bestaat uit een koker, waarin maximaal 6 rollen toiletpapier kunnen worden opgeslagen. Via een deurtje (op ergonomische hoogte) kunt u een rol uitnemen, waarna de volgende rol automatisch omhoog wordt gedrukt.
Roll-up inbouw reserverolhouder RVS geborsteld is alleen geschikt voor de standaard maat toiletrollen (niet geschikt voor de maxirol).
De Roll-up automatic toiletpaper dispenser is zeer makkelijk te plaatsen. Geschikt voor in een inbouwsysteem. Ideaal voor mensen die nu een wandcloset aanschaffen. De Roll-Up kan worden ingebouwd in holle ruimtes en wanden. Bijvoorbeeld naast het inbouwframe van een wandcloset. Geschikt voor in een opbouwsysteem. Ideaal voor mensen die niet willen breken of geen hangend toilet hebben. Toepasbaar in een hoek van 45°.
Specificaties:
Geschikt voor 6 toiletrollen
Etsero Roll-up automatic closetrollen dispenser
Ruimte besparend
Complete set
Incl. aftekenmal
Breedte 13,7 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 13 cm
10 jaar garantie
Het deurtje is zowel links als rechts scharnierend te plaatsen. Gemaakt van volledig RVS.
Inbouw systeem
Ideaal voor mensen die nu een wandcloset aanschaffen. De Roll-up kan worden ingebouwd in holle ruimtes en wanden. Bijvoorbeeld naast het inbouwframe van een wandcloset.
Opbouwsysteem
Ideaal voor mensen die niet willen slopen of geen hangend toilet hebben. Toepasbaar in een hoek van 45° of als rechte opstelling.

Accessoires van Etsero kopen? Voordelig doe je dat hier

Ean 7439656557522
SKU SK25043

0-1 week

1
Toilet accessoires

Etsero
0.0001

0.00

EUR
Etsero
Inbouw rolhouders

Actieprijs vandaag : 199.01 Euro

Ga naar Etsero Roll-up closetrollen dispenser 13.7x77x13.5cm v. maximaal 6 rollen zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *